Yushida Husin

Ketua Pegawai Eksekutif, CGC Digital Sdn Bhd

Yushida Husin dilantik sebagai Ketua Pegawai Eksekutif CGC Digital Sdn Bhd pada 1 Ogos 2022. CGC Digital ialah anak syarikat milik penuh CGC dan telah diperbadankan pada 5 Julai 2022 bersempena dengan Ulang Tahun ke-50 CGC.

Yushida mengetuai CGC Digital untuk terus membantu PMKS mendapatkan pembiayaan dan meningkatkan perniagaan mereka dengan menggunakan inovasi yang dipacu oleh data dan teknologi.

Beliau menyertai CGC sebagai Naib Presiden Kanan Pejabat Pengurusan Program Korporat pada 2016 dan menggalas jawatan terakhir sebagai Ketua Pegawai Teknologi dan Operasi. Sebelum berkhidmat di CGC, Yushida adalah Ketua Pegawai Perkhidmatan Korporat di Takaful Ikhlas Berhad dan juga pernah berkhidmat di Accenture, menyelia pelaksanaan projek sistem di Malaysia dan rantau ASEAN.

Yushida mempunyai lebih daripada 25 tahun pengalaman dalam transformasi, strategi, inovasi yang diterajui oleh teknologi, fungsi sokongan korporat, operasi dan perundingan pengurusan dalam industri perkhidmatan kewangan.

Yushida memiliki Ijazah Sarjana Muda Sains (Statistik) daripada University of Illinois, Urbana-Champaign, Illinois, United States of America.

Close

Datuk Mohd Zamree Mohd Ishak

Presiden & Ketua Pegawai Eksekutif

Datuk Mohd Zamree Mohd Ishak telah dilantik sebagai Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif CGC pada 1 Januari 2015.

Zamree bepengalaman luas dalam bidang operasi perbankan, korporat dan perbankan pengguna serta pendidikan kewangan Islam. Beliau memulakan kerjayanya sebagai Pegawai Pelatih Siswazah dengan kumpulan perbankan terbesar Malaysia, Malayan Banking Berhad (Maybank) pada 1989. Beliau telah memegang beberapa jawatan penting di Maybank termasuk Pembantu Eksekutif kepada Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif (April 2001 – Dis 2004), Naib Presiden, Perbankan Pengguna (Jan 2005 – Jan 2008) dan Naib Presiden Eksekutif, Perbankan Korporat (Jan 2008 – Jul 2009). Zamree juga pernah berkhidmat sebagai Ketua Pegawai Operasi INCEIF- Universiti Kewangan Islam Antarabangsa (INCEIF-  The Global University of Islamic Finance) pada Julai 2009, sebelum pelantikannya yang terkini di CGC. Beliau juga merupakan ahli Institut Kewangan Islam Berkanun (CIIF – Chartered Institute of Islamic Finance).

Pada 20 Februari 2018, Zamree telah menerima Anugerah Ketua Pegawai Eksekutif Cemerlang 2018 daripada Persatuan Institusi Kewangan Pembangunan di Asia dan Pasifik (ADFIAP). ADFIAP adalah sebuah kumpulan terbesar dan paling berprestij yang mewakili 131 bank pembangunan dan institusi kewangan dari 45 negara di rantau Asia Pasifik

Zamree memegang Ijazah Sarjana Sains dalam Pentadbiran Perniagaan dari Saint Louis University, Amerika Syarikat (1988) dan Sarjana Pentadbiran Perniagaan (Kewangan) dari University of Hull, United Kingdom (1992). Beliau telah menghadiri Program Eksekutif Antarabangsa Asia (AIEP) dan Program Pembangunan Kepimpinan Global (GLDP),  masing-masing pada tahun 2006 dan 2010. Pada musim luruh 2016, beliau menghadiri Program Pengurusan Lanjutan yang juga dikenali sebagai AMP 191 di Sekolah Perniagaan Harvard, Amerika Syarikat.

Close

Rahim Raduan

Ketua Pengawai Operasi

Rahim merupakan Ketua Pegawai Operasi Credit Guarantee Corporation Malaysia Berhad (CGC). Beliau menyertai CGC pada 2 Mei 2018 sebagai Ketua Pegawai Korporat.

Kini, Rahim bertanggungjawab menyelia fungsi-fungsi utama di divisyen Operasi dan Kredit.

Rahim memiliki lebih dari 20 tahun pengalaman dalam pelbagai sektor seperti perbankan pelaburan dan pengguna, pengurusan harta, pengurusan dana, automotif, infrastruktur, dan pembangunan hartanah. Sebelum menyertai CGC, beliau merupakan Pengarah di pejabat Pengarah Urusan Kumpulan/Ketua Pegawai Eksekutif UEM Group Berhad, di mana beliau bertanggungjawab membantu Pengarah Urusan Kumpulan/Ketua Pegawai Eksekutif dalam pelaksanaan beberapa inisiatif strategik di UEM Group. Sebelum UEM Group, Rahim bertugas lebih tujuh (7) tahun bersama CIMB Group di mana beliau memegang jawatan kepimpinan kanan termasuk Ketua Operasi Perbankan Pengguna dan Sokongan Perkhidmatan di CIMB Bank Berhad, Ketua Pegawai Operasi CIMB-Principal Asset Management Berhad dan Ketua Pegawai Operasi CIMB Wealth Advisors Berhad.

Seorang profesional yang mempunyai pengalaman luas dalam subjek korporat strategi, transformasi perniagaan dan pengurusan kewangan, Rahim juga merupakan Felo badan perakaunan professional antarabangsa, Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), dan juga ahli Malaysian Institute of Accountants (MIA), Financial Planning Association Malaysia (FPAM), Malaysian Financial Planning Council (MFPC), Asian Institute of Chartered Bankers (AICB) dan Institute of Corporate Directors Malaysia (ICDM).

Pada tahun 2015, Rahim menghadiri Program Kepimpinan CIMB-INSEAD di INSEAD, Perancis.

Close

Zarina Osman

Ketua Pegawai Risiko

Zarina merupakan Ketua Pegawai Risiko di Credit Guarantee Corporation Malaysia Berhad (CGC). Sebelum menggalas jawatan terkini, beliau menyertai CGC pada 3 April 2017 sebagai Ketua Pegawai Kredit dan kemudiannya sebagai Ketua Pegawai Kredit dan Operasi pada Februari 2023.

Zarina menggalas bertanggungjawab untuk menyelia fungsi-fungsi utama iaitu Risiko Kredit & Pasaran, Pejabat Pertengahan Pelaburan dan Risiko Perusahaan & Operasi.

Sebelum menyertai CGC, beliau berkhidmat sebagai Ketua Pengurusan Kredit di Kuwait Finance House Malaysia. Beliau juga pernah memegang beberapa jawatan kanan di Bank Muamalat Malaysia Berhad, RHB Islamic Bank Berhad dan Alliance Merchant Bank Berhad.

Zarina mempunyai pengalaman selama 28 tahun dalam pengurusan kredit yang meliputi spektrum penuh Perbankan Perniagaan dari Pelaburan, Perbendaharaan dan Pasaran Modal, Korporat, dan Perdagangan serta perniagaan runcit.

Zarina memegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Kepujian) dari Universiti Malaya dan juga merupakan Pengamal Kredit Bertauliah dan Pakar Bertauliah dalam Perbankan Kredit.

Close

K. Perbagaran, CB

Ketua Audit Dalaman

Perbagaran ialah Ketua Audit Dalaman di Credit Guarantee Corporation Malaysia Berhad (CGC). Kerjayanya bersama CGC bermula pada Ogos 2005, dan beliau terus menggalas pelbagai tanggungjawab termasuklah di dalam pasukan pengurusan, disebabkan kepakaran dan dedikasinya kepada syarikat.

Kini, Perbagaran bertanggungjawab untuk menyelia fungsi-fungsi utama, iaitu Audit Kredit & Operasi serta Audit Analitik IT & Data.

Pada bulan Mac 2008, beliau telah dinaikkan pangkat kepada Pengurus Kanan Pengurusan Aset untuk mengawasi Pemantauan Pinjaman dan Pemulihan, Tuntutan dan Subrogasi dan Pemulihan. Keupayaan beliau dalam menguruskan aset CGC dan mengurangkan risiko adalah satu perkara yang patut dibanggakan.

Kemudian pada bulan Januari 2012, Perbagaran telah dilantik sebagai Ketua, Bahagian Pengurusan Risiko dan seterusnya dinaikkan pangkat sebagai Penolong Pengurus Besar. Pada bulan Januari 2015, beliau telah dilantik sebagai Ketua Pegawai Risiko dan bertanggungjawab untuk pengurusan risiko yang komprehensif, termasuk risiko kredit, pasaran, operasi dan liabiliti aset. Beliau memainkan peranan penting dalam mengenal pasti kecairan syarikat dikenali pasti dan memastikan risiko ini dinilai, dipantau dan dilaporkan dengan teliti kepada pengurusan kanan dan Lembaga Pengarah.

Perbagaran memegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan, Universiti Utara Malaysia dan Sarjana Pentadbiran Perniagaan, Cardiff Metropolitan University. Beliau adalah seorang Akauntan Bertauliah (Malaysia), Juruaudit Dalaman Bertauliah (CIA) dan juga ahli bersekutu Institut Juruaudit Dalaman Malaysia dan Institut Akauntan Malaysia. Beliau juga memiliki kelayakan Advance Credit Enhancer (ACE).

Close

Mohd Sukeri Ismail

Ketua, Operasi

Mohd Sukeri Ismail adalah Naib Presiden Kanan, Pengurusan Aset yang menyelia operasi perniagaan dalam Subrograsi dan Pemulihan, dan Jabatan Pemantauan dan Pemulihan Pinjaman.

Beliau telah berkhidmat dengan CGC sejak 17 tahun yang lepas. Sebelum menyertai CGC, beliau bekerja untuk sebuah institusi kewangan selama enam tahun.

Sukeri memegang Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Pentadbiran Perniagaan dalam bidang Kewangan dari Universiti Creighton, Amerika Syarikat dan merupakan graduan Pengajian Am dari Indiana University.

Close

Mohamed Azman Mohamed Taufik

Ketua, Pembangunan Perniagaan dan Produk

Mohamed Azman Mohamed Taufik menyertai CGC sebagai Naib Presiden Kanan, Produk dan Pembangunan Bumiputera pada Februari 2015. Beliau menyelia Pembangunan Bumiputera, Pembangunan Produk dan Sokongan serta Pusat Perkhidmatan Pelanggan.

Beliau mempunyai lebih 23 tahun pengalaman dalam sektor perbankan dan kewangan di Malaysia dan Indonesia. Sebelum menyertai CGC, beliau memegang jawatan sebagai Pengarah Bersekutu dan Pengurus Cawangan di The Bank of Nova Scotia Berhad.

Mohamed Azman memperolehi Ijazah Sarjana Muda Pengajian Pengurusan dari Universiti Waikato, New Zealand pada tahun 1990, dan beliau merupakan Pengamal Kredit Bertauliah sejak tahun 2002.

Close

Sean Tan

Ketua Pegawai Perniagaan

Sean Tan menyertai CGC pada 5 April 2023 sebagai Ketua Pegawai Perniagaan, mengetuai Bahagian Perniagaan. Mempunyai lebih 20 tahun pengalaman dalam perbankan, beliau mempunyai kepakaran dalam Pembangunan Produk, Strategi Perniagaan, Pengumpulan dan Pemulihan Kredit, Pengurusan Portfolio, Pemasaran dan Saluran Pengedaran kepada Jualan dalam Perbankan Pengguna, Perniagaan dan Komersial.

Sebelum menyertai CGC, Sean Tan adalah Ketua Pembangunan Perniagaan di Kumpulan PropertyGuru, memacu penyelesaian perisian dan perniagaan data untuk B2B di lima negara. Sebelum itu, beliau merupakan Ketua Jualan dan Perkongsian di bawah Perbankan Perniagaan di UOB Bank Malaysia, di mana beliau berjaya mengembangkan segmen Pelanggan Perniagaan melalui strategi, program produk, peningkatan proses, pengurusan jualan, kerjasama strategik, inisiatif digital, pembangunan bakat dan penambahbaikan pengalaman pelanggan secara keseluruhan.

Sean Tan juga pernah berkhidmat di segmen PKS Runcit di Standard Chartered Bank Malaysia. Semasa beliau berkhidmat bersama Hong Leong Bank, Sean telah mengembangkan portfolio Pinjaman Peribadi dengan pemudahan proses, pembangunan program kredit baharu, peningkatan sistem serta melancarkan kempen pemasaran.

Sebagai Ketua Pegawai Perniagaan di CGC, Sean Tan bertanggungjawab untuk menyelia Bahagian Perniagaan syarikat, termasuk membangunkan dan mempromosikan produk baharu, bekerjasama dengan FI/DFI/FI/GLC/Agensi Kerajaan CGC, mewujudkan usahasama dalam perniagaan dan mengenal pasti prospek untuk memenuhi sasaran dan visi perniagaan syarikat.

Sean Tan memiliki Ijazah Sarjana Muda Perdagangan, pengkhususan dalam Kewangan dan Pemasaran daripada Curtin University of Technology Perth, Australia.

Close

Sum Leng Kuang

Penasihat, Pelaburan

Sum Leng Kuang menyertai CGC sebagai Ketua Pelaburan pada bulan September 2015 dan menyelia Jabatan Pelaburan.

Beliau membawa pengalaman pengurusan yang luas, terutamanya dalam bidang pengurusan portfolio pelaburan pendapatan tetap, penilaian kredit dan pengurusan risiko kredit. Beliau juga secara konsisten mencapai prestasi yang membanggakan dan pulangan yang baik, dan juga mencapai rekod kadar ingkar sifar dalam 25 tahun tempoh kerjayanya.

Sum memperoleh Ijazah Sarjana Muda Muda Perdagangan (Kewangan) dari University of Canterbury, New Zealand.

Close

Daeng Hafez Arafat Zuhud

Ketua Penasihat Perundangan & Setiausaha Syarikat

Daeng Hafez Arafat Zuhud adalah Ketua Penasihat Perundangan & Setiausaha Syarikat pada Mei 2015. Beliau menyelia perundangan, kesetiausahaan syarikat dan tadbir urus korporat.

Sebelum ini, beliau merupakan pegawai, eksekutif dan pengurus perundangan yang bekerja di bidang perundangan, kesetiausahaan korporat dan sumber manusia untuk beberapa syarikat swasta dan tersenarai awam di Malaysia. Jawatan terakhir beliau sebelum menyertai CGC adalah sebagai Penolong Naib Presiden, Kesetiausahaan Korporat Kumpulan di Malayan Banking Berhad. Beliau adalah juga bekas Setiausaha Syarikat Kumpulan Syarikat Maybank Aset Management dan Maybank (Cambodia) Plc. Beliau mempunyai pengalaman dalam amalan perundangan, kesetiausahaan syarikat dan pengurusan sumber manusia.

Beliau memegang Ijazah Sarjana Muda Undang-undang (Kepujian) dari Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) dan telah diterima masuk sebagai Peguambela dan Peguamcara Mahkamah Tinggi Malaya pada 18 Mac 1995. Beliau dilesenkan sebagai Setiausaha Syarikat oleh Suruhanjaya Syarikat Malaysia sejak tahun 1998.

Close

Wai Ko-Chi

Ketua Pegawai Teknologi

Wai Ko-chi menyertai CGC sebagai Ketua Perusahaan & Strategi IT pada 5 Jun 2017 dan dinaikkan pangkat ke Naib Presiden Kanan Teknologi Maklumat pada 1 Januari 2019. Ko-chi mengawasi Teknologi Maklumat, iaitu Senibina Enterprise & Strategi IT, Infrastruktur IT, Tadbir Urus IT, dan Aplikasi IT.

Sebelum menyertai CGC, beliau adalah Ketua Jurutera Teknologi Akaun dan Ketua Jurutera bersama Teknologi DXC / Hewlett Packard Enterprise. Beliau mempunyai lebih dari 20 tahun pengalaman dengan pelbagai organisasi antarabangsa dan tempatan yang meliputi projek global dan serantau, termasuk Shell IT International dan Accenture.

Ko-chi memegang ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan (Kepujian, Mekanikal) dari Universiti Malaya.

Close

Azman Idrus

Ketua, Pengurusan Strategik

Azman Idrus menyertai CGC pada 12 September 2022 sebagai Ketua Pengurusan Strategik, Bahagian Korporat.

Beliau bertanggungjawab merancang strategi, mengatur, menyelaras, memantau dan memimpin inisiatif dan aktiviti korporat yang berkaitan dengan pelaksanaan perniagaan/pelan strategik untuk meningkatkan peranan CGC dalam pembangunan sektor PMKS.

Azman berpengalaman luas dalam bidang perkhidmatan kewangan dan telah berkhidmat lebih 20 tahun dalam pembangunan strategi, operasi, saluran dan peneraju pengurusan perubahan perbankan pengguna dalam institusi kewangan, termasuk yang mempunyai kehadiran serantau. Sebelum menyertai CGC, Azman telah mengetuai saluran dan bahagian operasi Al Rajhi Bank Malaysia. Antara tugas-tugas beliau termasuk menyelia operasi, penambahbaikan saluran bank dan menguruskan penggunaan saluran alternatifnya. Beliau juga pernah mengurus pelbagai portfolio dan projek perniagaan perbankan runcit sepanjang berkhidmat dengan Citibank Berhad, AmBank (M) Berhad and CIMB Bank Berhad. Ini termasuk pengurusan jualan, operasi cawangan, perancangan dan strategi korporat, pembangunan produk, segmentasi, pejabat pengurusan projek dan perbankan Islam. Antara projek ulung termasuk integrasi penggabungan dan rasionalisasi bank, anak syarikat perbankan Islam/penubuhan bahagian PKS dan transformasi cawangan. Sebelum itu, beliau merupakan Perunding di Cap Gemini Ernst & Young Malaysia dan Asia Pasifik.

Azman memiliki Ijazah Sarjana daripada University of Hull, United Kingdom dalam Pentadbiran Perniagaan dan Ijazah Sarjana Muda daripada Universiti Teknologi MARA (UiTM) dalam Sains Maklumat.

Close

Mohana Arumugam

Ketua, Komunikasi Korporat & Perhubungan Pihak Berkepentingan

Mohana menyertai CGC pada 5 Julai 2018 sebagai Ketua Komunikasi Korporat. Beliau menyelia Pengurusan Jenama, Perhubungan Awam dan Media, Acara Syarikat, Digital dan Media Sosial serta Tanggungjawab Sosial Korporat.

Sebelum menyertai CGC, Mohana adalah Pengarah Perkhidmatan Persaraan Swasta dan Penolong Pengarah, Pemasaran Dana Runcit, CIMB-Principal Asset Management Berhad (kini dikenali sebagai Principal Asset Management), dan Pengurus, Pengurusan Pengetahuan, CIMB Investment Bank Berhad. Beliau mempunyai lebih 23 tahun pengalaman dalam industri kewangan yang merangkumi komunikasi korporat, jualan dan pengedaran, pengurusan kekayaan dan perkhidmatan persaraan.

Mohana memiliki Ijazah Sarjana Muda Komunikasi dengan Kepujian daripada Universiti Sains Malaysia.

Close

Nazral Safril Mohammad Sapari

Ketua Pegawai Sumber Manusia

Nazral Safril Mohammad Sapari menyertai CGC pada 8 Mei 2023 sebagai Ketua Pegawai Sumber Manusia dan mengetuai Bahagian Pengurusan Sumber Manusia & Pentadbiran.

Beliau bertanggungjawab untuk menyelia fungsi strategi pembangunan dan operasi Pengurusan Sumber Manusia dan Perkhidmatan Kemudahan & Pentadbiran ke arah mencapai objektif keseluruhan CGC.

Nazral mempunyai lebih 30 tahun pengalaman dalam strategi sumber manusia, pengurusan, pentadbiran dan operasi dalam perbankan serta dalam pelbagai persekitaran korporat. Beliau mempunyai rekod prestasi yang terbukti dalam pembangunan rancangan dan strategi HR yang berkualiti tinggi.

Sebelum menyertai CGC, Nazral adalah Pengarah Sumber Manusia & Pentadbiran di Malaysia Digital Economy Corporation (MDEC), bertanggungjawab untuk membangunkan dan melaksanakan strategi sumber manusia bagi menyokong keseluruhan pelan perniagaan dan hala tuju strategik. Sebelum itu, beliau merupakan Ketua/Pengurus Besar, Sumber Manusia & Pentadbiran di Touch ‘N Go Sdn Bhd yang mengetuai fungsi teras bahagian HR. Beliau juga pernah berkhidmat dengan CIMB Investment Bank Berhad sebagai Ketua Serantau, Rakan Perniagaan HR untuk Pengurusan Aset Kumpulan & Pelaburan/Pengarah, Sumber Manusia Kumpulan di mana beliau juga mengetuai bahagian Pengurusan Hartanah dan Kemudahan di CIMB-Principal Asset Management Berhad (Malaysia, Indonesia, Singapura & Thailand) (CPAM) dan CIMB-Principal Islamic Asset Management Sendirian Berhad (CPIAM).

Terdahulu dalam kerjayanya, Nazral bersama AmBank (M) Berhad menerajui Perkhidmatan Perkongsian Kumpulan HR. Nazral juga adalah ahli pasukan pengasas di Alinma Bank, Riyadh, Kerajaan Arab Saudi.

Nazral memegang BBA (Kepujian) dalam Pengurusan Sumber Manusia (2006) daripada Universiti Teknologi MARA, Shah Alam, Malaysia dan Diploma Lanjutan dalam Pengurusan Perniagaan (1992) dari Swansea Institute of Higher Education, Wales, UK.

Close

Nurul Amni Mohd Amin

Ketua Pegawai Kewangan

Nurul Amni Mohd Amin menyertai CGC pada 6 Jun 2023 sebagai Ketua Pegawai Kewangan dan mengetuai Bahagian Kewangan.

Beliau bertanggungjawab untuk memantau strategi kewangan secara keseluruhan termasuk memastikan keberkesanan dan kecekapan kedua-dua fungsi kewangan dan perolehan ke arah merealisasikan objektif CGC.

Nurul Amni mempunyai pengalaman kerja lebih daripada 19 tahun dalam firma perakaunan serta sektor komersial di agensi kerajaan, institusi kewangan dan industri dana kekayaan berdaulat.

Sebelum menyertai CGC, Nurul Amni adalah Naib Presiden Unit Pengurusan Projek Bahagian Pasaran Awam, Permodalan Nasional Berhad (PNB). Beliau bertanggungjawab untuk memacu inisiatif transformasi PNB, termasuk pelaksanaan sistem pelaburan teras, gudang data pelaburan dan membina pasukan data yang cekap. Sebelum PNB, beliau berkhidmat sebagai Pengarah Bersekutu, Ketua Kewangan dan Pengurusan Modal di Danajamin Nasional Berhad yang mengendalikan operasi Kewangan dan fungsi pengurusan modal.

Beliau juga berkhidmat di Khazanah Nasional Berhad sebagai Naib Presiden Unit Pengurusan Strategik di Pejabat Pengarah Urusan. Beliau memainkan peranan penting dalam pembangunan perancangan strategik, pelaporan prestasi, dan pengurusan portfolio bagi portfolio pelaburan Khazanah.

Pada peringkat awal kerjayanya, Nurul Amni bekerja di Ernst & Young dan beliau mengetuai pelbagai tugasan audit dalam pengurusan aset dan dana, pemegang pelaburan, perkhidmatan dan perdagangan, pembangunan hartanah, dan industri pembuatan.

Nurul Amni memiliki Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Perakaunan dan Kewangan (2004) daripada Universiti Southampton, United Kingdom. Beliau merupakan felow daripada Institute of Chartered Accountants in England dan Wales (ICAEW) dan Institut Akauntan Malaysia (MIA).

Close
Y.Bhg. Datuk Mohd Zamree Mohd Ishak
President / Chief Executive Officer
Yushida Husin
Chief Executive Officer, CGC Digital Sdn Bhd
K. Perbagaran
Chief Risk Officer
Daeng Hafez Arafat Zuhud
General Counsel & Company Secretary, Legal & Company Secretarial
Zarina Osman
Chief Credit Officer
Rahim Raduan
Chief Corporate Officer
Sean Tan
Ketua Pegawai Perniagaan
Nazral Safril Mohammad Sapari
Chief Human Resources Officer
Nurul Amni Mohd Amin
Chief Financial Officer
Wai Ko-Chi
Head, Information Technology
Sum Leng Kuang
Head, Investment
Mohana Arumugam
Head, Corporate Communications
Mohd Sukeri Ismail
Head, Operations
Mohamed Azman bin Mohamed Taufik
Head, Business Development & Products
Azman Idrus
Ketua, Pengurusan Strategik